«Έφυγε» και ο αθλητικός συντάκτης Παναγιώτης Κουτάκος

«Έφυγε» και ο αθλητικός συντάκτης Παναγιώτης Κουτάκος

Η 5η Αυγούστου 2020 αποδείχθηκε αποφράδα ημέρα και για την αθλητική δημοσιογραφία καθώς μετά τον θάνατο του Τάσου Παπαχρήστου, λίγο αργότερα «έφυγε» ένας ακόμη αθλητικός συντάκτης ο Παναγιώτης Κουτάκος, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος γεννήθηκε το 1971 στη Νέα Υόρκη. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ως συνεργάτης του Ρ/Σ «ΔΙΑΥΛΟΣ 10» το 1991. Το 1993 πηγαίνει στην εφημερίδα «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», όπου ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ από το 1998, εκτελούσε τα καθήκοντα του συντάκτη ύλης. Συμμετείχε σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό και παρέμεινε στην εφημερίδα έως τη διακοπή της κυκλοφορίας της, ενώ το τελευταίο διάστημα διετέλεσε αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα “filathlos.gr”. Είχε εργαστεί, επίσης, στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Πάλης.

Στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Παναγιώτης Κουτάκος υπήρξε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Ήταν ένας ευγενής συνάδελφος, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος «έφυγε» νωρίς».

Ανακοίνωση για το θάνατο του Παναγιώτη Κουτάκου, εξέδωσε και ο ΠΣΑΤ στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Διπλό χτύπημα δέχτηκε η μεγάλη οικογένεια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Μετά τον Τάσο Παπαχρήστου, που έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι, ήλθε και το άκουσμα του άλλου κακού μαντάτου, για τον Παναγιώτη Κουτάκο, που μας αποχαιρέτησε μόλις στα 49 του χρόνια, χτυπημένος κι αυτός από τον καρκίνο που τόσο πάλεψε σκληρά. Το ΔΣ του ΠΣΑΤ, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια του και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter