Έφυγε με διπλό η ΑΕΚ από το Λαύριο

Έφυγε με διπλό η ΑΕΚ από το Λαύριο

H AEK ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο πρώτο μέρος της 8ης αγωνιστικής της Basket League, αφού η νίκη της στο Λαύριο με 73-60 την ανέβασε στο 4-4 και πιστοποίησε την πρόσφατη άνοδό της. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό των “κιτρίνων” στο πρωτάθλημα

Ο φορμαρισμένος Κιθ Λάνγκφορντ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής με 33 πόντους, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος πρόσθεσε 15 και ο Ματσιούλις (10 π.) πέτυχε δύο κρίσιμα τρίποντα όταν η διαφορά μειώθηκε στους 7 πόντους. Ο Όλμαν ήταν πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 17.

Ο Προμηθέας νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 83-76 με 23 πόντους του Χολ, 18 του Ρόμπινσον και 14 του Αγραβάνη, οπότε κρατήθηκε στη 2η θέση με ρεκόρ 6-2, πίσω από τον αήττητο Παναθηναϊκό.

Ο Ήφαιστος επιστρέφει χαμογελαστός στη Λήμνο, αφού νίκησε τη Λάρισα με 63-58 (Σμιθ 17) και έφτασε στο 5-3. Διπλό πέτυχε και ο Κολοσσός, 86-79 επί του Ιωνικού με 17 πόντους του Κρόμα (Χαραλαμπόπουλος 20 για τους ηττημένους).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στο Ρέθυμνο: 78-56, με 17 πόντους του Ουίγκινς.

Αύριο παίζουν Άρης-Περιστέρι και τη Δευτέρα Παναθηναϊκός-Ηρακλής. Ο άλλοτε «αυτοκράτορας» Άρης βρίσκεται στο υπόγειο της βαθμολογίας, αφού είναι η μοναδική ομάδα με μόλις 1 νίκη στο ενεργητικό της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter