«Εφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό, ο «Εθνικάρας», Γιάννης Μαντζουράνης

«Εφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό, ο «Εθνικάρας», Γιάννης Μαντζουράνης

Η θρυλική ιαχή «Α, ρε Εθνικάρααα» δεν θα ξανακουστεί πιά στα ελληνικά γήπεδα, ούτε στους αγώνες του Εθνικού αλλά ούτε και στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες των ελληνικών γηπέδων «έφυγε» σήμερα (12/9) από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό…

Ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο, ως “Εθνικάρας”, νοσηλευόταν για καιρό διασωληνωμένος και παρά την προσπάθεια που έγινε όλο αυτό το διάστημα από τους θεράποντες γιατρούς, ο οργανισμός του δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο Γιάννης Ματζουράνης ο οποίος από το 1954 μέχρι και το 2014 σύμφωνα με δήλωση του ίδιου σε παλιότερη συνέντευξη του, είχε χάσει μόλις 12 αγώνες του Εθνικού, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 23 Ιουλίου όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η κόρη του Ζαχαρούλα.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσω των social media ο γιός του Γιώργος ο οποίος και τον αποχαιρέτησε γράφοντας «Καλό παράδεισο πατέρα, η εθνικάρα σου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter