Εγγραφείτε στα Newsletter του Documento

Εγγραφείτε στα Newsletter του Documento

Όταν, εν μέσω του lockdown, εγκαινιάζαμε την πρωινή σας ενημέρωση με την απευθείας επικοινωνία μας μέσω ενός απλού e-mail, κανείς μας δεν φανταζόταν ότι σήμερα, λίγους μήνες μετά, το newsletter μας θα εξελισσόταν στο μέσο που θα μας έκανε όλους μια παρέα.

Σε μια εποχή που η μόνη στενή επαφή που επιτρέπεται είναι αυτή με την Αλήθεια, μια πρωτοβουλία, που άρχισε ως ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον άγνωστο εν πολλοίς κορονοϊό και τις πολιτικές ευκαιρίες που δημιουργούσε, αποδείχτηκε ικανή ώστε η δημοσιογραφική ομάδα του Documento και οι αναγνώστες μας να σπάσουμε το φράγμα της απόστασης, να σας πλησιάσουμε και να μας πλησιάσετε, ανταλλάσσοντας αρχικά καταγγελίες για την κρίση που προκάλεσε η πανδημία και αμέσως μετά σκέψεις, ιδέες, καλώς και κακώς κείμενα.

Με υλικά το πρωτογενές περιεχόμενο, τη συνέπεια και την εγκυρότητα που πάντα υπηρετούμε, καθημερινά πια πίνουμε τον καφέ μας παρέα με τον Θανάση Καραμπάτσο, τον Νίκο Παπαδογιάννη και τον Γιάννη Πούλλο, ενώ στη συντροφιά μας το Σαββατοκύριακο έρχονται ο Βαγγέλης Δεληπέτρος και ο Κώστας Βαξεβάνης, σε μια αλληλεπίδραση που έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας όλων μας.

Όλα αυτά ενώ ολοένα μεγαλώνει η κοινότητά μας με αντικείμενο το φαγητό και το ποτό υπό τον Σπύρο Οικόπουλο, που κάθε Τρίτη «χτυπάει» με ενημέρωση σκέτη λιχουδιά, με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη τις Τετάρτες να μας έχει ετοιμοπόλεμους για την κινηματογραφική εβδομάδα που ακολουθεί και την Έμυ Ντούρου κάθε Πέμπτη να καταφτάνει με τις εκλεκτές βιβλιοπροτάσεις της.

Βάλτε λοιπόν κι εσείς καφέ κι ελάτε στην παρέα μας. Εγγραφείτε στο Newsletter του Documento και μεγαλώστε την κοινότητά μας!

Εδώ μπορείτε να δείτε την φόρμα εγγραφής στα newsletter μας

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αρχείο των newsletter μας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter