Έγγραφο – «φωτιά» δικαιώνει τον Παύλο Πολάκη – Αυτή είναι η «αμαρτωλή» σύμβαση

Έγγραφο – «φωτιά» δικαιώνει τον Παύλο Πολάκη – Αυτή είναι η «αμαρτωλή» σύμβαση

H σύμβαση που αποδεικνύει τη σχέση Μπεσκένη – ΚΕΕΛΠΝΟ, και κόστισε την αθωότητα του Παύλου Πολάκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται, ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ελλείψει του συγκεκριμένου εγγράφου που πιθανότατα θα κατατεθεί από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη στο εφετείο. 

Η σύμβαση υπεγράφη ακριβώς τη μέρα που έφυγε ο Άδωνης από υπουργός Υγείας, άρα σταμάτησε και η σύμβαση που είχε ο Μπεσκένης ως υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του. Κατευθείαν του ετοίμασαν αργομισθία, (τι σχέση είχε ο δημοσιογράφος Μπεσκενης με το “τμήμα παρεμβάσεων στην κοινότητα”του ΚΕΕΛΠΝΟ).

Ανεξάρτητα αν η σύμβαση δεν υλοποιήθηκε (γιατί μάλλον του βρήκαν δουλειά αλλού καλύτερα αμειβόμενη ) σαφώς και ισχύει πως πήγαν αμέσως να τον βολέψουν. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγες μέρες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, επιβάλλοντας του μάλιστα και χρηματική αποζημίωση για την οικογένεια του αποβιώσαντα δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του κ. Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017. Τότε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Μέχρι σήμερα η σχετική έρευνα δεν κατάφερε να συνδέσει τον Βασίλη Μπεσκένη με το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς ο Παύλος Πολάκης δεν προσκόμισε στο δικαστήριο στη σχετική σύμβαση, η οποία θα αποδείκνυε την αμαρτωλή αυτή «σχέση».

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του todaypress.gr, η «σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου» με το ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχει και μπορεί να δει κανείς το όνομα του Βασίλη Μπεσκένη στην πρώτη κιόλας παράγραφο, ενώ οι υπογραφές και οι ημερομηνίες επιβεβαιώνουν την αλήθεια των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον του αποβιώσαντα δημοσιογράφου και εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης.

Το todaypress.gr έχει και άλλες «αμαρτωλές» συμβάσεις στην κατοχή του και θα τις βγάζει σταδιακά στο φως της δημοσιότητας βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.


Πηγή: Todaypress.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter