Έγγραφο – ντοκουμέντο για Μάγγο: Η ΟΠΚΕ του επιτέθηκε επειδή ήταν «γνωστός για δράση σε συλλογικότητες»

Έγγραφο – ντοκουμέντο για Μάγγο: Η ΟΠΚΕ του επιτέθηκε επειδή ήταν «γνωστός για δράση σε συλλογικότητες»

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή αποκάλυψη που αναδεικνύει το έλλειμμα κράτους δικαίου στην Ελλάδα προχωρά ο συνεργάτης του Documento και του Koutipandoras.gr, Χρήστος Αβραμίδης, ο οποίος καλύπτει τη δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου στον Βόλο, που ξεκίνησε την Παρασκευή, υπό… αστυνομικό κλοιό.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μάγγος: Σε αστυνομικό κλοιό η δίκη στον Βόλο – Απώθησαν με ασπίδες φίλους του Βασίλη (Video)

Σύμφωνα με έγγραφο από το Βιβλίο Συμβάντων το οποίο εντόπισε και δημοσιεύει ο Χρήστος Αβραμίδης, οι αστυνομικοί των ΟΠΚΕ «ομολογούν» ότι επιτέθηκαν στον Βασίλη Μάγγο, επειδή ήταν γνωστός για τη δράση του σε διάφορες συλλογικότητες.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρεται:

«…ότι οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στον σημείο διαπίστωσαν ότι η συμπεριφορά του κινεί υπόνοιες διάπραξης εγκλήματος, επενέβησαν λαμβανομένου υπόψη και του γεγονότος ότι αυτός είναι γνωστός από τη συνεχή δράση του σε διάφορες συλλογικότητες, αλλά και από τη γενικότερη εγκληματική συμπεριφορά του. Κατόπιν αυτών, επιχειρήθηκε δέσμευσή του με χειροπέδες, χρησιμοποιώντας την απολύτως αναγκαία βία, προκειμένου να τον αποτρέψουν, καθότι αυτός ήταν σε υπερδιέγρση και αντιδρούσε. Τελικώς τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην Υπηρεσία μας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν εκκρεμεί οτιδήποτε σε βάρος του, αποχώρησε από την υπηρεσία μας την 17.10 ώρα της ιδίας».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξεκινά η πολυαναμενόμενη δίκη για την υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Μάγγου στον Βόλο.

Ο Μάγγος είχε χάσει τη ζωή του περίπου έναν μήνα μετά τη βίαιη προσαγωγή του από την αστυνομία, η οποία μάλιστα είχε καταγραφεί σε βίντεο, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Πηγή: Koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter