Έγινε ανέκδοτο ο Οικονόμου του ΣΚΑΪ και ψελλίζει δικαιολογίες

Έγινε ανέκδοτο ο Οικονόμου του ΣΚΑΪ και ψελλίζει δικαιολογίες

O Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ αφού έγινε ανέκδοτο αρχικά στην Κύπρο και μετά μέσω των social media… γενικώς για την… ανακάλυψή του ότι «δεν υπάρχουν λεωφορεία στην Κύπρος» αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι «από κακή πληροφόρηση» έκανε λάθος αλλά –λέει- το σημαντικό δεν είναι να κάνει κάποιος λάθος αλλά να το παραδέχεται.

Βέβαια, κατά πρώτον, δεν είναι διόλου δεοντολογικό να κάνεις λάθος on air που λέμε στα ελληνικά, μπροστά σε όποιους στήθηκαν να σε παρακολουθήσουν, και να παραδέχεσαι το λάθος σου στο τουίτερ όπου ελάχιστοι από το τηλεοπτικό κοινό σου θα αντιληφθούν όσα δήλωσες.

Κατά δεύτερον είναι απολύτως αντιδεοντολογικό να σου επισημαίνεται το λάθος αμέσως, από τον προσκεκλημένο στην εκπομπή δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου, και εσύ να επιμένεις σε αυτό, αδιαφορώντας για την επισήμανση του καλεσμένου σου ότι «έχω πάει στην Κύπρο και γνωρίζω, υπάρχουν λεωφορεία». Και αυτό δείχνει ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ήταν αποφασισμένος να πατήσει στο ψέμα που έλεγε για να κατασκευάσει την φυλοκυβερνητική αφήγησή του.

Κατά τρίτον, ούτε τώρα, που μας ζητάει να «γράψουμε λάθος» χωρίς να ζητάει μια συγνώμη δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει πώς ακριβώς υπέπεσε στο ατόπημα.

Έτσι του είπαν, και δεν μπήκε στον κόπο να το ελέγξει, ή έτσι αποφάσισε ως… τηλεάρχων να πει και μετά προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Αλλά εάν έγιναν έτσι τα πράγματα, τότε είναι ακόμα χειρότερα και δείχνουν απόλυτη αδιαφορία για τους κανόνες δεοντολογίας.

Αλλά, εδώ που τα λέμε, ποιος έχασε τη… δεοντολογία για να τη βρουν οι παραμυθατζήδες του ΣΚΑΪ;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter