Έγινε έξαλλος ο Άδωνης: Αχαριστία να ζητά κι άλλα χρήματα η εστίαση

Έγινε έξαλλος ο Άδωνης: Αχαριστία να ζητά κι άλλα χρήματα η εστίαση

Έξαλλος έγινε ο Άδωνης Γεωργιάδης από τις δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά ότι θα κλείσουν τις επιχειρήσεις εστίασης στις 16 Νοεμβρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης.

Με τηλεφωνική του παρέμβαση στο OPEN ο Άδωνης Γεωργιάδης επέλεξε να επιτεθεί στους ανθρώπους που απευθύνουν συνεχείς εκκλήσεις στην κυβέρνηση για οικονομική στήριξη μετά τα παρατεταμένα lockdown.

Χαρακτηρίζοντας την στάση τους «άδικη» και «αχάριστη» ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε πως δεν θα έπρεπε ο κλάδος της εστίασης να είναι σε απόγνωση διότι έχει λάβει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον.

«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, υποστήριξε ότι είναι ένας λογικός άνθρωπος και καλό είναι να βάλει στο δημόσιο διάλογο και αυτή την παράμετρο. «Είναι ο πιο ευνοημένος κλάδος από την κυβέρνηση και από μένα προσωπικά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Άδωνης Γεωργιάδης προχώρησε και πάλι στη γνωστή τακτική της μετάθεσης ευθυνών λέγοντας πως για τα μέτρα δε φταίει η κυβέρνηση αλλά οι ανεμβολίαστοι.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται» είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter