Εγκατέλειψαν παράλυτο λευκό τιγράκι σε κάδο απορριμμάτων έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Video)

Εγκατέλειψαν παράλυτο λευκό τιγράκι σε κάδο απορριμμάτων έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Video)

Στα μάτια τους δεν πίστευαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στα Σπάτα όταν εντόπισαν ένα λευκό τιγράκι σε κάδο απορριμμάτων.

Το τετράποδο είναι σε κακή κατάσταση και σύμφωνα με τους ειδικούς του πάρκου είναι ανάπηρο από την μέση και κάτω και περιθάλπτεται στην κλινική του Αττικού Πάρκου.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως είναι περίπου 4 μηνών και όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, «κάποιος το έφερε παράνομα από το εξωτερικό και το παράτησε. Το ζώο δεν είναι σε καλή κατάσταση και αναμένουμε την απόφαση των αρχών για την τύχη του».

«Εμείς, όπως το επιβάλει η νομοθεσία, το έχουμε δηλώσει στις αρχές, στην Περιφέρεια, στο δασαρχείο, η απόφαση είναι δική τους. Δεν είναι δικό μας ζώο» είπε.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης είπε «ε, αυτό τώρα είτε για ευθανασία θα πάει, δυστυχώς που το λέω, πού θα πάει αυτό; Αν δεν το κρατήσετε κι εσείς, τι θα γίνει;», ο κ. Λεσουέρ απάντησε: «Αυτό που λέτε, έτσι είναι. Θα κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα να κάνουμε ένα MRI scan, να έχουμε μια πλήρη εικόνα, διότι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθεί θα το κάνουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter