Εγκλημα και λύτρωση

Εγκλημα και λύτρωση

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Η φυλακή είναι καλύτερη από το να ζούμε μαζί του». Η φράση ανήκει στην 18χρονη Αντζελίνα, η οποία μαζί με τις αδελφές της, τη 19χρονη Κριστίνα και την 17χρονη Μαρία, κατακρεούργησαν με 40 μαχαιριές και τσεκουριές τον 57χρονο πατέρα τους, στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα.

Έγκλημα και τιμωρία ; Έγκλημα και λύτρωση. Έξω από τον νόμο, μπροστά στις κλειδαμπαρωμένες πόρτες της γειτονιάς, οι νεαρές πατροκτόνοι ανταπέδωσαν με ανέκκλητο τόκο στον Μιχαήλ Τσαχατουριάν το καθημερινό ξύλο, τις βρισιές, τους εξευτελισμούς, τις ταπεινώσεις, τις κάμερες που είχε βάλει μέσα στο σπίτι, τις απαγορεύσεις εξόδου, το κομμένο αμαρτωλό ίντερνετ, την διακοπή της φοίτησης στο σχολείο γιατί εκεί συχνάζουν αγόρια.

Οι Ρώσοι αστυνομικοί βρήκαν ένα σπίτι οπλοστάσιο, με δεκάδες όπλα και μαχαίρια. Ένα βασίλειο του πατέρα αφέντη. Πριν από τρία χρόνια έδιωξε τη μάνα των κοριτσιών και τα έκανε σκλάβες του. Οι γείτονες έβλεπαν, ένας κάποτε ειδοποίησε την αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί χτύπησαν το κουδούνι μια δυο φορές, δεν τους άνοιξε κανείς και δεν ξανάρθαν.

Οι καθηγητές στο σχολείο, πού να μπλέξουν με τον μαφιόζο, όπως τον ήθελαν οι φήμες. Δεν είπαν τίποτα για τις μακροχρόνιες απουσίες και τα μελανιασμένα πρόσωπα των μαθητριών τους.

Η κοινωνία δήθεν εξεπλάγη. Εκτός από έναν. Τον ετεροθαλή αδελφό των κοριτσιών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους στο κολαστήριο. «Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός άνθρωπος. Είναι φυσικό, είμαστε απ’ τον Καύκασο, χριστιανοί. Αυτές λαχταρούσαν το λαϊφστάιλ των κοριτσιών, που δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο τα κορίτσια μας να βγαίνουν με νεαρούς», είπε. Ανοίγοντας δρόμο στους επόμενους.     

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter