Έγκλημα Πειραιά: Τον σκότωσε γιατί τον … έσπρωξε – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Έγκλημα Πειραιά: Τον σκότωσε γιατί τον … έσπρωξε  – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Ένα… σπρώξιμο φαίνεται πως ήταν η αφορμή λένε οι μάρτυρες για τη δολοφονία του 21χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου χρόνου έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος είχε επισκεφτεί το κλαμπ με την παρέα του για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά. Όπως, λοιπόν, πήγε να μπει στο νυχτερινό μαγαζί ο 21χρονος σκούντησε έναν άλλο θαμώνα, ο οποίος στράφηκε εναντίον του αρχικά λεκτικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν τον δράστη να λέει στο θύμα «τι κοιτάς ρε, γιατί με έσπρωξες; ».

Στη συνέχεια, σημειώθηκε συμπλοκή πάνω στην οποία ο δράστης, που παραμένει άφαντος, πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο στήθος.

Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο νυχτερινό κέντρο και διακόμισε τον νεαρό στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

«Οι δύο άντρες μάλωσαν, φαίνεται ότι είχαν πιει αρκετά. Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, φώναζε μία κοπέλα « τρέξτε, δεν αναπνέει», αναφέρει στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 αυτόπτης μάρτυρας ενώ δεύτερος μάρτυρας τόνισε ότι «φώναζαν τον φάγανε, τον σκοτώσανε».

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», λέει αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει: «Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε «χαμένα» και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος», δηλώνει άλλος μάρτυρας.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter