Έγκλημα στα Μέγαρα: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε

Έγκλημα στα Μέγαρα: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετώπιζε ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε τέσσερις ώρες μετά τα μεσάνυχτα, όπως μεταδίδει το Star. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Μέγαρα: Τι λέει ο ξάδερφος της τραυματισμένης γυναίκας για την τραγωδία

Το 48χρονο θύμα, γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδιά τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό δηλαδή της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο δράστης θωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό από την αδελφή του πριν από λίγο καιρό τον 48χρονο γιατρό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter