Έγκλημα στη Μάνη: Σήμερα η κηδεία της 44χρονης – Το μήνυμα στο κινητό και ο καβγάς

Έγκλημα στη Μάνη: Σήμερα η κηδεία της 44χρονης – Το μήνυμα στο κινητό και ο καβγάς

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη μητέρα, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στη Μάνη το βράδυ της Κυριακής και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους. 

Ο άντρας της, σύμφωνα με την αδερφή του θύματος ήταν ψυχικά άρρωστος και τη ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα φτάνοντας στο σημείο να την πυροβολήσει εξ επαφής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα μήνυμα που είδε ο φερόμενος ως δράστης στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, ακολούθησε έντονος καυγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της. Ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά για την πράξη του που έγινε και μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους.

Μάλιστα, η 16χρονη όταν αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να γίνει έσπρωξε τον πατέρα της, με αποτέλεσμα ο πρώτος πυροβολισμός να βρει την οροφή του σπιτιού, όμως με τη δεύτερη προσπάθεια άφησε νεκρή τη σύζυγό του. Την ίδια ώρα, ο 19χρονος γιος της οικογένειας έλειπε από το σπίτι. 

Ο 44χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Γυθείου το βράδυ της Δευτέρας κατηγορείται για ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο άνδρας πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Συγγενής της άτυχης 44χρονης υποστηρίζει ότι μόλις πριν από μερικές μέρες η γυναίκα τους αποκάλυψε, τι συνέβαινε στο σπίτι της. «Πέρναγε μαύρη ζωή, την χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», λέει ο συγγενής του θύματος.

Στο σπίτι εκτός από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 44χρονος και 2 κάλυκες φυσιγγίων, βρέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό- που επίσης κατείχε νόμιμα- και τρία φυσίγγια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter