Έγκλημα στη Μυτιλήνη: Τη σκότωσε γιατί δεν τον ήθελε πίσω…

Έγκλημα στη Μυτιλήνη: Τη σκότωσε γιατί δεν τον ήθελε πίσω…

Η αρρωστημένη εμμονή του και η άρνηση της 24χρονης να επιστρέψει κοντά του φαίνεται ότι οδήγησαν τον 25χρονο Π.Κ να σκοτώσει εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του, Ερατώ, με την κυνηγετική του καραμπίνα, πυροβολώντας την εξ επαφής.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η 24χρονη δεν ήθελε να επιστρέψει στον 25χρονο, και είχε εστιάσει στο δίχρονο κοριτσάκι τους, κάτι που προφανώς δε δεχόταν ο… ανδρισμός του Π.Κ, που θεώρησε δικαίωμά του να την σκοτώσει…

Το μοιραίο βράδυ η Ερατώ σύμφωνα με ένα σενάριο συνομιλούσε με ένα φίλο της από τη Θεσσαλονίκη όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε την Ερατώ.

Αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος πήγε έντρομος στο σπίτι της αλλά η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει μέσα στο διαμέρισμα της κόρης του.

Η αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές και φυσικά σε πολλά ερωτηματικά θα δώσει εξηγήσεις ο φερόμενος ως δράστης του φονικού ο οποίος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, δηλώνοντας μετανιωμένος.

Νωρίτερα πάντως, όπως φαίνεται, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα πήγε στο σπίτι της Ερατώς και έβαλε τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω ένα δίχρονο κοριτσάκι…

Με πληροφορίες από  το lesvosnews.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter