Έγκλημα στην Καρδίτσα: Τα ψυχολογικά προβλήματα και η ζήλια οι αιτίες που μαχαίρωσε τη γυναίκα του

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Τα ψυχολογικά προβλήματα και η ζήλια οι αιτίες που μαχαίρωσε τη γυναίκα του

Τα ψυχολογικά προβλήματα και η παθολογική ζήλια που ένιωθε για την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν οι αιτίες που όπλισαν το χέρι του 54χρονου συζυγοκτόνου Κ.Κ που δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι την 51χρονη Ε.Μ. σύζυγό του.

Σύμφωνα με το alithianews.gr το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 10 στο Αγναντερό Καρδίτσας όταν το ζευγάρι καυγάδισε και ο σύζυγος πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και η σύζυγος έμεινε στο σπίτι την οικογενείας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό και τον περιποιούνταν και μερικές φορές διέμενε και το βράδυ στο σπίτι.

Το βράδυ της Κυριακής που η άτυχη 51χρονη πήγε στο Αγναντερό για να περιποιηθεί το σπίτι, κάτι συνέβη που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό και ο σύζυγός της την μαχαίρωσε θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του την οποία ζήλευε και ζητούσε να επανασυνδεθούν.

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειά του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργάζονταν σε διάφορα ως καθαρίστρια.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες 17 και 31 ετών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter