Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Τι υποστηρίζει ο αδελφοκτόνος στις Αρχές

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Τι υποστηρίζει ο αδελφοκτόνος στις Αρχές

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του στο Παλαιό Φάληρο, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη χθες το απόγευμα, έξω από το διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα.

Ο 52χρονος αρνείται πεισματικά να μιλήσει στους αστυνομικούς και επαναλαμβάνει συνεχώς έως αυτή την ώρα «δεν γνωρίζω τίποτα, για ποιο έγκλημα μου μιλάτε».

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος τον έκρυβε στο σπίτι του στον Κάλαμο, στο διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία. Ο φίλος του 52χρονου κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία της 53χρονης δασκάλας, που διαπράχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Τρίτωνος, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη από κατοίκους της περιοχής η άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι της, στη μέση του δρόμου στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. 

Η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή εξέπνευσε.

Από την πρώτη στιγμή, ο αδερφός της γυναίκας θεωρήθηκε από τους βασικούς υπόπτους αφού σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων πριν η γυναίκα βρεθεί μαχαιρωμένη είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τον αδερφό της.  Όπως είπαν οι ίδιοι άνθρωποι, τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές μεταξύ τους ενώ αντιμετώπιζε και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter