Έγκλημα στο Σοφικό: Η απολογία του 71χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί

Έγκλημα στο Σοφικό: Η απολογία του 71χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί

Σοκάρει τα όσα αποκάλυψε στις αρχές ο 71χρονος συνταξιούχος που σκότωσε τη γυναίκα του στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας χτυπώντας την με σφυρί και μαχαίρι και στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή της στο τμήμα της Νέας Ιωνίας όπου κατοικεί.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του περιέγραψε με ιδιαίτερη ψυχρότητα πώς πήγε στην αποθήκη του εξοχικού, πήρε ένα σφυρί και την χτύπησε με αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ εκείνη καθόταν σε μια καρέκλα. Για να την αποτελειώσει, της κάρφωσε δυο φορές στην καρωτίδα ένα μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα.

Στη συνέχεια, είπε πως τύλιξε με νάιλον το πτώμα και το μετέφερε στον οικογενειακό τάφο. Μάλιστα είπε πως αποφάσισε να θάψει την άτυχη σύζυγό του εκεί για να αποφύγει τα… έξοδα της κηδείας!

Περιέγραψε, επίσης, με λεπτομέρειες πώς έσυρε τη ταφόπλακα, έβγαλε την οστεοθήκη με τα οστά των πεθερικών του, πέταξε μέσα τη σορό και την έβαλε ξανά από πάνω.

Είχε σκεφτεί, μάλιστα, να μην δηλώσει καν την εξαφάνισή της, αλλά τον έπεισε ένας οικογενειακός του φίλος πρώην αστυνομικός τον οποίο συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς του και του μίλησε για την εξαφάνιση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη μετά από έναν καυγά που είχαν χωρίς σοβαρή αιτία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο συνταξιούχος οδηγός ταξί, ο οποίος δήλωσε στην Αστυνομία την 25η Μαΐου ως ημέρα της υποτιθέμενης εξαφάνισης, ενώ στην 44χρονη κόρη του δήλωσε ότι η μητέρα της είχε φύγει από το εξοχικό στις 21 Μαΐου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter