Έγκλημα χωρίς τέλος: Χιλιάδες νεκρά ψάρια και πάλι στον Πηνειό (video – εικόνες)

Έγκλημα χωρίς τέλος: Χιλιάδες νεκρά ψάρια και πάλι στον Πηνειό (video – εικόνες)

Νέα οικολογική καταστροφή στον Πηνειό ποταμό με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο ύψος την Νομής Τρικάλων, όπου το θέαμα ήταν πραγματικά αποκρουστικό.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού που διαμαρτυρόταν, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται μάρτυρες ενός τέτοιο θεάματος, ενώ υποστυλώματα της γέφυρας όπου σταματούσαν τα νεκρά ψάρια, αλλά και στην κοίτη του ποταμού το νερό είχε αρχίσει να μυρίζει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης που ειδοποιήθηκε και έσπευσε άμεσα στην περιοχή έδωσε εντολή να παρθούν δείγματα τόσο του νερού όσο και των νεκρών ψαριών, ενώ ζήτησε από την αστυνομία να διερευνήσει το θέμα, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και οι συγκεντρωμένοι απευθύνουν έκκληση να μην φάει κανείς από τα νεκρά ψάρια, μιας και στο ποτάμι υπήρχαν ελάχιστα μεγάλα, γεγονός που κινεί υποψίες πως κάποιος μπορεί να τα μάζεψε.

Πάντως το γεγονός των νεκρών ψαριών σε καμιά περίπτωση δεν το δικαιολογεί η ποσότητα του νερού όπως το καλοκαίρι… ενώ οι υποψίες όλων στρέφονται σε πιθανή ρίψη τυρόγαλων στον Πηνειό…

Να σημειώσουμε πως στο σημείο βρέθηκε και ο παλιός Αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσος, που είχε έντονο διάλογο με τον Χρήστος Μιχαλάκης, αλλά και ο Τάσος Μαγουλιώτης.

Πηγή: Ενεργός Πολίτης Τρικάλων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter