Δεκατέσσερις υποθέσεις ανθρωποκτονιών

Εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, στο HOTDOC, την Κυριακή με το Documento

Το HotDoc παρουσιάζει δεκατέσσερις ιστορίες οι οποίες έχουν κοινό παρανομαστή το αγριότερο των εγκλημάτων που είναι ικανός να διαπράξει ο άνθρωπος, τη δολοφονία, και έχουν κριθεί αμετάκλητα πια από τη Δικαιοσύνη.

Δεκατέσσερις υποθέσεις ανθρωποκτονιών από πρόθεση, όπως είναι η κατηγορία που αποδόθηκε στους δράστες από λαϊκούς και τακτικούς δικαστές, και οι οποίες όταν αποκαλύφτηκαν προκάλεσαν αποτροπιασμό και ανατριχίλα.

Άλλες για την πρωτόγονη σκληρότητα με την οποία είχαν διαπραχθεί, η οποία αναδείκνυε το έρεβος της ψυχής και τις νοσηρές διαδρομές του μυαλού.

Άλλες για τα ποταπά κίνητρα που όπλισαν τα χέρια δραστών, οι οποίοι εν πλήρη συνειδήσει οργάνωσαν και εκτέλεσαν μία ή και περισσότερες δολοφονίες.

Άλλες απλώς και μόνο γιατί καταδείκνυαν πόσο εύκολο είναι να περάσει ο άνθρωπος τη λεπτή κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει το ευγενές από το κακό, το λογικό από το άλογο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.