Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εμπλοκή του συζύγου και τα συγκλονιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εμπλοκή του συζύγου και τα συγκλονιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ
Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Συνεχίζεται από το πρωί η μαραθώνια κατάθεση του 32χρονου συζύγου της Κάρολαϊν Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ενώπιον των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ αναφορικά με τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Οι αστυνομικοί θεωρούν τον σύζυγο ως το νούμερο ένα βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της συζύγου του με βάση τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν την ομολογία του.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε ότι έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία «για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις».

«Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης», τόνισαν σε ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Τα τρία στοιχεία που οδήγησαν στον σύζυγο

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν τα οποία έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ.

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από καμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο είναι η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Προς το παρών οι απαντήσεις που δίνει ο πιλότος δεν δικαιολογούν αυτά τα στοιχεία και δεν φαίνεται να πείθουν τους αστυνομικούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter