Εγκλημα στα Τέμπη: Κινητοποίηση στις Σέρρες κατά της νέας υποψηφιότητας Καραμανλή

Εγκλημα στα Τέμπη: Κινητοποίηση στις Σέρρες κατά της νέας υποψηφιότητας Καραμανλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την «προκλητική υποψηφιότητα» του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή.–όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση – διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Η κινητοποίηση θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στις Σέρρες, στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το έγκλημα στα Τέμπη ο τότε αρμόδιος για τον σιδηρόδρομο υπουργός κ. Καραμανλής παραιτήθηκε. Τρεις εβδομάδες μετά, ο ίδιος δήλωσε ότι φέρει και ο ίδιος «μερίδιο πολιτικής ευθύνης», αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με τις ευλογίες του Κ. Μητσοτάκη, ενώ όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία απτόητος, ανέγγιχτος και χαμογελαστός, έχοντας στο πλευρό του επιφανείς ανθρώπους του νομού.

Δέσμευση Τσίπρα

Το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στα Τρίκαλα με τους γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, της Αναστασίας, Θώμης και Χρύσας Πλακιά, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Οι γονείς εξέφρασαν στον κ. Τσίπρα την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ. Και κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους. Του ζήτησαν να δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί η τραγωδία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο τους, αλλά και στην προσπάθειά τους να βρουν δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, προκειμένου να μη ξαναθρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα. Και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter