Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατροπή και καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατροπή και καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Ο δολοφόνος αφού έκοψε το ρεύμα στην οικία όπου διέμενε η οικογένεια των αλλοδαπών εργατών στην Ανδραβίδα Ηλείας , εισήλθε σαν το φάντασμα προφανώς με αντικλείδι στο εσωτερικό της και αφού πυροβόλησε εν ψυχρώ πισώπλατα τον 32χρονο πατέρα και την 37χρονη μητέρα, μετέβη στο δωμάτιο των παιδιών τους και με τα χέρια του, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, στραγγάλισε πάνω στο κρεβατάκι τους τα δύο αγοράκια ηλικίας δυόμιση και ενάμιση ετών.

Στη συνέχεια «φόρτωσε» τα πτώματα των δύο γονέων σε ένα τρέιλερ στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού τους , με προφανή σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους…

Τα αρρωστημένα του όμως σχέδια χάλασε το 12χρονο αγοράκι της οικογένειας το οποίο έλειπε από το σπίτι της φρίκης την ώρα του αποτρόπαιου φονικού. Σε κατάσταση σοκ ο μικρός γυρίζοντας σπίτι και αντικρίζοντας τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρά άρχισε να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας…

«Αυτό που συνέβη δεν το χωράει το μυαλό του ανθρώπου …Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και έτοιμοι να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στο αγοράκι που έμεινε ορφανό. Εχουμε πρόθεση ακόμα και να το υιοθετήσει ο δήμος μας… Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό δεν είναι άνθρωπος αλλά κτήνος με μορφή ανθρώπου» ανέφερε συγκλονισμένος στο documentonews.gr ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, σχολιάζοντας την δολοφονία της οικογένειας των αλλοδαπών εργατών που διαπράχθηκε σε οικία που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ανδραβίδας.

Σοκαρισμένοι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ , η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα και τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που μετέβησαν από την Αθήνα στην Ανδραβίδα , προσπαθούν από χθες να ρίξουν φως στα αίτια, στα κίνητρα και στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας.

 

Νέα στοιχεία για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σε τρέιλερ εντοπίστηκαν οι σοροί – Το δράστη αναζητούν οι αρχές

Έγκυρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο documentonews.gr ότι στο κάδρο των υπόπτων βρίσκεται κάτοικος της περιοχής ο οποίος αμέσως μετά το φονικό , έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκε.

Αυτή την ώρα, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού οι διωκτικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά το σπίτι του βασικού υπόπτου ενώ όπως έγινε γνωστό οι κάμερες ασφαλείας από την γύρω περιοχή φαίνεται να έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σχολιάζοντας το προφίλ του ατόμου που αναζητούν, κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο και μοναχικό άτομο , χωρίς φίλους και παρέες, με παράξενη συμπεριφορά που προβλημάτιζε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το σπίτι του εγκλήματος. Στο σημείο έχουν βρεθεί και συλλεχθεί κάλυκες από πυροβόλο όπλο, ενώ η αστυνομία θα εξετάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις του ζευγαριού με συγγενείς και φίλους. Στο μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική «χτενίζουν» από το πρωί τον τόπο του εγκλήματος και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter