Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος το αποτρόπαιο φονικό

Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος το αποτρόπαιο φονικό

Την δολοφονία της άτυχης οικογένειας των αλλοδαπών εργατών στην Ανδραβίδα Ηλείας , ομολόγησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος που συνελήφθη αργά χθες την νύχτα μετά από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού , χθες το απόγευμα, δείχνοντας πρωτοφανή ψυχραιμία και θρασύτητα επισκέφθηκε την οικία του που βρίσκεται δίπλα από το σημείο της δολοφονίας , προκειμένου να πάρει κάποια αντικείμενα και χρήματα.

Εντοπίστηκε αμέσως από την αστυνομία η οποία απέκλεισε τον χώρο για αρκετές ώρες προκειμένου να τον συλλάβει. Όμως θεωρήθηκε σωστό, να μην γίνει επιχείρηση σύλληψής του στο σημείο εκείνο , από τον φόβο συμπλοκής και τον πιθανό κίνδυνο για τους εκατοντάδες πολίτες που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Γι’ αυτό τον άφησαν να φύγει , τον παρακολούθησαν και τον συνέλαβαν την περιμετρική οδό της Πάτρας μετά από συντονισμένες ενέργειες .

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαίας και μετά στην Ηλεία όπου πριν από μερικές ώρες ομολόγησε το έγκλημα .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κίνητρο του δράστη ήταν οι οικονομικές διαφορές στα ενοίκια που είχε με την οικογένεια των αλλοδαπών .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter