Έγκλημα στην Άρτα: Ο διάλογος του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του – «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο»

Έγκλημα στην Άρτα: Ο διάλογος του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του – «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία του 75χρονου από τον πρώην γαμπρό του στο Αστροχώρι Άρτας, με την κατάθεση της πρώην συζύγου του δράστη για τη στιγμή της δολοφονίας να προκαλεί σοκ αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις κινήσεις του 29χρονου.

Το ζευγάρι είχε συμφωνήσει στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου στις 2 Αυγούστου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Star», αλλά και στο γεγονός πως ο 29χρονος θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το παιδί του κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε θέσει ως όρο να μην βρίσκεται στον ίδιο χώρο ο 75χρονος πεθερός του κατά τις συμφωνημένες επισκέψεις του για την παράδοση του παιδιού.

Την ημέρα του φονικού, ο 29χρονος μετέβη στο σπίτι της πρώην συζύγου του δίχως να ειδοποιήσει για την ώρα της επίσκεψής του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διάλογος που κατέληξε σε καυγά και τη δολοφονία του 75χρονου πρώην πεθερού του.

«Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;» ήταν η ερώτηση της πρώην συζύγου προς τον 29χρονο, όταν εκείνος ζήτησε το παιδί. Έκτοτε, οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο 75χρονος πρώην πεθερός του.

Σύμφωνα με το «Star», ο 29χρονος μετέβη στο αυτοκινητό του για να πάρει το όπλο του, με την πρώην σύζυγό του να αναφέρει στην κατάθεσή της ότι ο δράστης επιχείρησε να τη χτυπήσει με το όπλο.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο, αλλά μπήκε μπροστά ο πατέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον δράστη να αρνείται στην κατάθεσή του το ότι έστρεψε το όπλο εναντίον της.

Ο 29χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη, καλείται να δώσει απαντήσεις για το γεγονός πως έφερε όπλο ενώ πήγε να επισκεφθεί το παιδί του, αλλά και το που πέταξε το πειστήριο του εγκλήματος στη συνέχεια, φεύγοντας από το σπίτι του πρώην πεθερού του.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

25/09/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter