Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και έκαψε το θύμα – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και έκαψε το θύμα – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Πηγή φωτογραφίας: olympusmera

Στη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη προχώρησαν οι αρχές ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 58χρονου άνδρα για την δολοφονία του 45χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα».

Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Ο φερόμενος ως δράστης μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών. Ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, όπως επίσης ναρκωτικά χάπια. Δράστης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονταν και μάλιστα από μαρτυρίες προκύπτει ότι είχαν συναντηθεί τα προηγούμενα 24ωρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος παρέσυρε τον 45χρονο, έξω από τα κοιμητήρια της Γαλήνης, όπου έβαλε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο σημαδεύοντας το κεφάλι του. Το τραύμα αυτό, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, αποδείχθηκε θανατηφόρο. Ακολούθως, ο δράστης έδεσε το άψυχο σώμα του άνδρα και το έβαλε φωτιά. Περαστικός εντόπισε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι οικείοι του τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα, όταν έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωή

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter