Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τα νέα στοιχεία και οι «σκιές» της υπόθεσης – Στο «φως» οι οικονομικές διαφορές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τα νέα στοιχεία και οι «σκιές» της υπόθεσης – Στο «φως» οι οικονομικές διαφορές

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο δια απαγχονισμού, με 47χρονη να ομολογεί τη συμμετοχή της και να κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: Ομολογία και σύλληψη 50χρονης για τον απαγχονισμό άνδρα σε διαμέρισμα – Τι κατέθεσε στις αρχές

Η 47χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη και σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις αρχές, είχε δώσει προς επένδυση χρήματα στον 50χρονο άνδρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να της τα επιστρέψει όταν του τα ζήτησε. Ο λογιστής φέρεται να είχε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις και με άλλα άτομα, έχοντας εμφανιστεί ως επενδυτής εκτός από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρείχε.






Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 47χρονη και ο 50χρονος φέρεται να είχαν οδηγηθεί δύο εικοσιτετράωρα πριν από το έγκλημα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας για να λύσουν οικονομικές διαφορές. Μάλιστα, το θύμα φέρεται να χρησιμοποιούσε ως δικαιολογία για την αδυναμία αποπληρωμής των ποσών το γεγονός ότι τα είχε αποσπάσει η πρώην σύζυγός του.

Διαβάστε σχετικά: Μοσχάτο: Ποινική δίωξη στην 50χρονη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η μητέρα της καθ’ ομολογίαν δράστιδας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η κόρη της ήταν αθώα, σημειώνοντας ότι το θύμα της καταχράστηκε λεφτά που μάζευε μία ζωή, ενώ κατήγγειλε και αρπαγή χρημάτων και σε άλλα μέλη της οικογενείας της. Κλειδί για την ανάδειξη νεών στοιχείων η σύζυγος του θύματος, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr παραμένει άφαντη προς ώρας, με τις αρχές να την αναζητούν ώστε να καταθέσει για την υπόθεση.

Στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η οποία οδήγησε στη σύλληψή της, η 47χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι το μοιραίο βράδυ είχε πάει σπίτι του ασφαλιστή προκειμένου να συζητήσουν για τη διευθέτηση των οικονομικών διαφορών τους. Στη συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε του ελέγχου, με την 47χρονη να περνά από τον λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο ασφαλιστής ανέβηκε σε μία καρέκλα, την οποία η 47χρονη έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος άνδρας.






 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter