Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Πυρκαγιά ξέσπασε την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 22χρονου στο Αργουλιό, στον Μυλοπόταμο της Κρήτης με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο βεντέτας για την δολοφονία του 22χρονου συγχωριανού του πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δυο οχήματα και έσβησαν τις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι του 44χρονου, έσπασαν παράθυρα και το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά, πιθανώς με μεγάλη ποσότητα βενζίνης και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σπίτι δεν έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς η πυρκαγιά περιορίστικε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

Ο 44χρονος, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του που γιόρταζε και μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό της δολοφονίας

Θύτης και θύμα βρέθηκαν στο χωριό Αργουλιό. Λίγο πριν το φονικό, οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογοδοτήσει έντονα μέσα στο χωριό, όταν και συναντήθηκαν. Όταν ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε τον δρόμο για το σπίτι της αδελφής του, ο δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι. Η αδελφή του τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της.

Στη συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αφού τον αναζήτησαν, τον συνέλαβαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter