Εγκλημα Τέμπη: Συνεχίζεται η κάλυψη Μαξίμου σε Τριαντόπουλο για το μπάζωμα

Εγκλημα Τέμπη: Συνεχίζεται η κάλυψη Μαξίμου σε Τριαντόπουλο για το μπάζωμα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Στην πλήρη κάλυψη του Χρήστου Τριαντόπουλου για άλλη μία φορά προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς όπως επεσήμανε «ο κ. Τριαντόπουλος απάντησε εάν έδωσε ο ίδιος εντολή. Δεν έδωσε εκείνος εντολή και δεν προκύπτει από πουθενά, ότι έδωσε εκείνος εντολή, ούτε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της κυβέρνησης».

«Καμία απόπειρα συγκάλυψης»

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Documentonews στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για την αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Τριαντόπουλου και του Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελου Φαλάρα, σχετικά με την εμπλοκή η όχι της πυροσβεστικής στην απόφαση για εκχωμάτωση και τσιμέντωμα του τραγικού σημείου στα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «δεν διέψευσε κανένας κανέναν. Και θεωρώ με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν και έχουν προκύψει μέχρι σήμερα, ότι το να χτίζεται ένα αφήγημα, το οποίο μάλιστα χτίζεται πάνω στον πόνο κάποιων ανθρώπων, περί κουκουλώματος και τσιμεντώματος στη συγκεκριμένη περίπτωση και απόκρυψης στοιχείων, είναι κάτι το οποίο δεν ευσταθεί, στερείται οποιαδήποτε λογικής. Και η κατάθεση και όσα έχει πει δημοσίως και προφανώς στη δικαιοσύνη ο κ. Φαλάρας και αυτά που είπε ο κ. Τριαντόπουλος δεν συνηγορούν σε καμία περίπτωση ότι υπήρχε απόπειρα απόκρυψης»

Υπενθυμίζεται , ότι μετά τους ισχυρισμούς του κ. Τριαντόπουλου για εμπλοκή της πυροσβεστικής στην διαδικασία του μπαζώματος, ο Ευάγγελος Φαλάρας, μιλώντας στο Documentonews επεσήμανε ότι «Εγώ, δεν ζήτησα εκχωμάτωση, ζήτησα από το ΣΟΠΠ να μου φέρουν τον εξοπλισμό για να μου δώσει την ευχέρεια να ελέγξω και να εντοπίσω νεκρούς και ζωντανούς. Για τις μετέπειτα παρεμβάσεις, εγώ την Παρασκευή που έφυγα είχαμε ελέγξει ακόμα και αν υπήρχε κάτι κάτω από τις λαμαρίνες, οι οποίες ήταν πολύ κοντά στο τούνελ. Ήταν, δηλαδή, το τελευταίο σημείο και είχαν “φύγει” και τα βαγόνια που δεν είχαν εμπλοκή στη σύγκρουση».

Συνεχίζεται το αφήγημα περί επιχειρησιακής πρωτοβουλίας

Μάλιστα, ο Παύλος Μαρινάκης επέμεινε στο αφήγημα περί «επιχειρησιακών πρωτοβουλιών» για την διαδικασία του εκχωμάτωσης και του τσιμεντώματος, που ενδεχομένως έχει καταστρέψει κρίσιμο αποδεικτικό υλικό για την έρευνα. Χαρακτηριστικά, σημείωσε ότι «ήταν μία επιχειρησιακή διαδικασία η οποία εκρίθη απαραίτητη για πάρα πολύ δύσκολες επιχειρησιακές ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση επειδή είναι εν εξελίξει μία έρευνα στη δικαιοσύνη, ως τώρα εγώ δεν έχω δει κάποιο στοιχείο το οποίο να λέει το αντίθετο. Ας αφήσουμε συνολικά τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και ας μη αναπαράγουμε fake news ή ας μη ρίχνουμε νερό σε αυτό το μύλο της διαστρέβλωσης, γιατί το ξαναλέω πολλά από αυτά χτίζονται πάνω στην προσπάθεια κάποιων να εργαλειοποίησουν τον πόνο των συγγενών».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Αντί GPS για τρένα είχαν τοποθετήσει σύστημα που βάζουν ντελιβεράδες – Εντόπιζε τη θέση τους «κατά προσέγγιση»

Τι έκρυψαν κάτω από τα μπάζα στα Τέμπη;

Μαρία Καρυστιανού: Μόνη της και όλοι τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter