Έγκλημα Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή στη Λάρισα – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

Έγκλημα Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή στη Λάρισα – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κων/νος Καραμανλής κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Πλακιάς, η οικογένεια του οποίου έχασε τρία κορίτσια στα Τέμπη, καλεί τον πρώην υπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή σε διά ζώσης συνάντηση ώστε να συζητήσουν όσα έγιναν από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα.

Στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή αλλά και της σημερινής παρουσίας του Κ. Καραμανλή σε τηλεοπτικό πάνελ κατά την οποία δήλωσε πως επιθυμεί να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων, ο Νίκος Πλακιάς καλεί τον πρώην υπουργό να παρευρεθεί την Κυριακή στην Λάρισα, όπου θα βρίσκονται τριάντα ακόμα οικογένειες.

Ο Κ. Πλακιάς επισημαίνει πως οι οικογένειες επιθυμούν να τον ακούσουν προσεκτικά και να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούν επί ένα χρόνο. Η μη παρουσία του πρώην υπουργού μετά και το κάλεσμα των οικογενειών θα ερμηνευτεί από τους ίδιους ως παραδοχή της ενοχής του, όπως αναφέρει σχετικά η δημοσίευση.

Με ξεκάθαρο κάλεσμα κλείνει το μήνυμα του Νίκου Πλακιά, ο οποίος ζητά την απολογία του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή: «Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα σας»

Σημειώνεται πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο καθώς μετά τα όσα ακούστηκαν από τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες, οι όποιοι λίγο πολύ αποποιήθηκαν για ακόμη μία φορά κάθε ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών, ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις των συγγενών.

Ολόκληρη η δημοσίευση του Νίκου Πλακιά:

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Ιδού το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη – Εκστομίζει ψέματα με αδιανόητη ευκολία (Video)

Καραμανλής: «Δεν ήταν εύκολο το να κατέβω ξανά υποψήφιος», αλλά κατέβηκε! (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter