Έγκλημα Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι – «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον» (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι – «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον» (Video)

Η γιαγιά του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του δυστυχήματος των Τεμπών, μιλάει στον Alpha για τον αγώνα που δίνει ο εγγονός της για να κρατηθεί στη ζωή.

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με 57 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και πολλούς ακόμα να τραυματίζονται.

Ο Γεράσιμος βρίσκεται εδώ και μήνες σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη αλλά δυστυχώς δεν έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον με τους δικούς του ανθρώπους να μη χάνουν την ελπίδα τους.

Η γιαγιά του 21 ετών φοιτητή από τον Βόλο, προσεύχεται για να γίνει καλά αποκαλύπτοντας πως ο εγγονός της εδώ και ένα χρόνο δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια.

Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον».

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική Τέμπη: Γενιδούνιας για προπαγάνδα Μαξίμου – «Η πλειοψηφία δεν με κάλεσε γιατί ήξερε τι θα έλεγα»

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη για τον 1 χρόνο από τα Τέμπη: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα MMM

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter