Εγκλημα Τέμπη: Το μπάζωμα αποφασίστηκε σε μια άγνωστη έως τώρα σύσκεψη την 3η Μαρτίου 2023

Εγκλημα Τέμπη: Το μπάζωμα αποφασίστηκε σε μια άγνωστη έως τώρα σύσκεψη την 3η Μαρτίου 2023

Το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος των Τεμπών αποφασίστηκε σε μια άγνωστη μέχρι σήμερα σύσκεψη πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων το βράδυ της 3ης Μαρτίου σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Παρόντες φέρονται πως ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς. Παρόντες ήταν και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Οι συγγενείς θυμάτων από την πρώτη στιγμή τονίζουν ότι ο χώρος μπαζώθηκε με πρόθεση πολιτικών προσώπων για να καταστραφούν στοιχεία και μάλιστα έχουν καταθέσει μηνύσεις, αλλά μετά από καθυστερήσεις δικαστικών, που έπρεπε αμέσως να τη στείλουν στη Βουλή, έφτασε στη Βουλή μία μέρα πριν κλείσει.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η πρόταση της διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών έγινε με δικαιολογία την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων και  ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα το μπάζωμα. Ολη η διαδικασία έγινε μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου αλλά τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν εκ νέου στις 29 Μαρτίου.

Ωστόσο, ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν τη σύσκεψη στη Βουλή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει ότι επικοινώνησε με στελέχη της Πυροσβεστικής και με την ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι επιβεβαίωσαν τη σχετική συνάντηση.

Επίσης επικοινώνησε με τους κυρίους Τριαντόπουλο και Αγοραστό οι οποίοι δεν απάντησαν.

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση στη Βουλή για τα περιστατικά βίας στο μετρό

Ο Μητσοτάκης βλέπει Παλαιστινιακό κράτος μετά από «οδικό χάρτη» – Δούρου: Ο πρωθυπουργός σύρθηκε απολογούμενος

Δημοσκόπηση: Στο 31… καίγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η δυσαρέσκεια για την ακρίβεια μεγαλώνει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter