Έγκλημα Τεμπών: Σε πανικό τo Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για αλλοίωση συνομιλιών – Επιστρατεύει σενάρια συνωμοσίας

Έγκλημα Τεμπών: Σε πανικό τo Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για αλλοίωση συνομιλιών – Επιστρατεύει σενάρια συνωμοσίας

Σεισμός έχει προκληθεί στο πολιτικό σύστημα μετά τις αποκαλύψεις για παραποίηση συνομιλιών, μετά το δυστύχημα των Τεμπών, ώστε να “ευνοηθεί” του αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει παραίτηση Μητσοτάκη και διεξαγωγή εκλογών, παρουσία διεθνών παρατηρητών, το Μαξίμου επισπεύδει σενάρια συνωμοσίας και “αποσταθεροποίησης” της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει ότι «οι μάσκες έπεσαν», καθώς «γίνεται φανερό ότι αυτή η αντικυβερνητική εκστρατεία με αιχμή μία εθνική τραγωδία και όχημά της την κυνική εκμετάλλευση του πόνου, δεν ήταν παρά ένα μέρος της προσπάθειας να αποσταθεροποιηθεί η ίδια η χώρα. Εκστρατεία όπου συμμετέχουν, μάλιστα, οι πιο διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις».

Μάλιστα, λίγο μετά την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο “Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να υιοθετήσει αμέσως την προπαγάνδα ενός δημοσιεύματος με ανυπόστατα στοιχεία, που πήραν αμέσως απάντηση. Εκείνος, όμως, προτίμησε να μετατρέψει το κόμμα του σε πράσινη εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ουρά του κ. Βελόπουλου. Και σε βοήθημα των “Σπαρτιατών”».

Μάλιστα τη στιγμή που η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από τα συγκλονιστικά στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, η κυβέρνηση βλέπει όλα να “βαίνουν καλώς”.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρει ότι “άπαντες συμφωνούν, ακόμα και οι συκοφάντες, ότι η Δικαιοσύνη έχει αυτούσιο το υλικό των διαλόγων πριν από το δυστύχημα για την έρευνά της. Ουδείς αμφισβητεί ότι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ διαβίβασε στις ανακριτικές αρχές ακέραιο το σύνολο των ηχητικών καταγραφών του ΟΣΕ. Άρα, δεν τίθεται κανένα ζήτημα αλλοίωσης της δικαστικής έρευνας”.

Επιμένουν στο “ανθρώπινο λάθος”

Παράλληλα, τη στιγμή  9 στους 10 πολίτες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη και ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημόσια σφαίρα γεννούν ολοένα και περισσότερα ερωτήματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι “σε κάθε περίπτωση, όλα τα στοιχεία που ήρθαν ήδη στη δημοσιότητα, καθώς και η ομολογία του ίδιου του μοιραίου Σταθμάρχη οδηγούν στο ακλόνητο συμπέρασμα του ανθρώπινου λάθους”

Τέλος, Παύλος Μαρινάκης  ανέφερε ότι “αυτή η χυδαία προσπάθεια θα αποτύχει. Πολύ περισσότερο καθώς όλοι οι πολίτες, πλέον, διαπιστώνουν ότι σε αυτόν τον πόλεμο φθοράς της εκλεγμένης κυβέρνησης παίρνουν μέρος και οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα. Συμφέροντα που θέλουν να την καταστήσουν όμηρο των δικών τους σχεδιασμών. Ματαιοπονούν”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter