Έγκλημα των Τεμπών: Στη Βουλή η δικογραφία του εφέτη – ανακριτή

Έγκλημα των Τεμπών: Στη Βουλή η δικογραφία του εφέτη – ανακριτή

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία του εφέτη – ανακριτή Λάρισας για το έγκλημα των Τεμπών, η οποία έφτασε απευθείας στο Κοινοβούλιο σε στικάκι με συστημένο δέμα των ΕΛΤΑ.

Κατά την ενημέρωση που έλαβαν τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής από το προεδρείο της Επιτροπής, το στικάκι περιλαμβάνει μηνυτήριες αναφορές, εκθέσεις εξέτασης μαρτύρων, πορίσματα εκθέσεων πραγματογνωμοσυνών και το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Τουτέστιν, από τα έγγραφα που έφτασαν στη Βουλή απουσιάζουν οι απολογίες των κατηγορουμένων, κάτι που ενδέχεται να συσχετίζεται με το πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας.

Τα μέλη της Επιτροπής που θα θέλουν να τη μελετήσουν, θα πρέπει να επισκεφτούν το γραφείο του ειδικού γραμματέα της Βουλής, κ. Μπαγιώκου, ενώ αρχική πρόθεση της πλειοψηφίας ήταν η δικογραφία να βρίσκεται σε καθεστώς φρούρησης προκειμένου να μην προκύψουν διαρροές.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές του προεδρείου της Εξεταστικής, αναμένεται να δοθεί παράταση στην ημερομηνία κατάθεση των πορισμάτων, κάτι που είχε ζητήσει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

Δείτε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Έσπασε το φράγμα των 1.000.000 υπογραφών το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Πώς να συμμετέχετε

Έγκλημα Τέμπη: «Βοήθεια, είμαστε από κάτω» – Ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση (Video)

Προκλητική δήλωση Μπακογιάννη: «Κανένας δεν μπαίνει στα παπούτσια του Καραμανλή»

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική παραδοχή της κυβέρνησης ότι δεν θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων

Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας τον ΜΑΤ χτυπά διαδηλωτή – «Άφησέ το είναι παιδί», φώναζε ο κόσμος (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter