Εγκλωβισμένοι επιβάτες τρένου στην Οινόη πλήρωσαν πούλμαν από την τσέπη τους- «Μας λέγαν να χτυπήσουμε στα γύρω σπίτια για βοήθεια»

Εγκλωβισμένοι επιβάτες τρένου στην Οινόη πλήρωσαν πούλμαν από την τσέπη τους- «Μας λέγαν να χτυπήσουμε στα γύρω σπίτια για βοήθεια»

Ακόμα και ιδιωτικό πούλμαν αναγκάστηκαν να μισθώσουν επιβάτες της αμαξοστοιχίας που αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για να φτάσουν στον προορισμό τους λόγω της κρατικής αδιαφορίας.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας αναγκάστηκαν να περάσουν όλο το βράδυ εγκλωβισμένοι, νηστικοί και αβοήθητοι στο σταθμό στην Οινόη χωρίς να έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για το πώς και το πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Κάποιοι το πρωί της Τρίτης αναγκάστηκαν να μισθώσουν ιδιωτικό  πούλμαν για να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα ώστε να ξαναφύγουν για Θεσσαλονίκη όταν ανοίξει η γραμμή. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι δεν είχαν καμία βοήθεια όσες ώρες ήταν εγκλωβισμένοι εκεί χωρίς θέρμανση και εφόδια. Μάλιστα όταν ρωτούσαν τους ανθρώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ήταν εκεί τι να κάνουν, τους έλεγαν να… πιουν χιόνι και να χτυπήσουν στα γύρω σπίτια για τουαλέτα και τρόφιμα.

Τελικά το πρωί άνοιξε ένα μαγαζί και τους άφησε να μπουν μέσα για να ζεσταθούν.

Διαβάστε επίσης

Ταλαιπωρία δίχως τέλος: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι σε τραίνα (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter