Εγκλωβισμένοι κάτοικοι και τουρίστες στον Άη Γιάννη Πηλίου: «Ζητάμε βοήθεια – Μας έχουν εγκαταλείψει όλοι» (Video)

Εγκλωβισμένοι κάτοικοι και τουρίστες στον Άη Γιάννη Πηλίου: «Ζητάμε βοήθεια – Μας έχουν εγκαταλείψει όλοι» (Video)

Δραματική έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι στον Άη Γιάννη Πηλίου, σύμφωνα με το magnesianews. Συγκεκριμένα, δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο παραθαλάσσιο χωριό και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Τα βίντεο συγκλονίζουν καθώς φαίνεται η ορμητικότητα των νερών, τα οποία έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

«Ζητάμε άμεση βοήθεια, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι, από τις 7 το πρωί καλούμε στο 112, την πυροσβεστική, στον δήμο και δεν υπάρχει κανένας. Αυτοκίνητα έχουν μπει στη θάλασσα, θα θρηνήσουμε νεκρούς, κινδυνεύουν άνθρωποι με μικρά παιδιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, ζητάμε βοήθεια. Έχει σπάσει το ποτάμι. Βοηθήστε μας!» είναι τα συγκλονιστικά λόγια της κατοίκου.

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter