Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

«Το βασιλικό ζεύγος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δηλώνουν ευτυχείς που ανακοινώνουν ότι περιμένουν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού την άνοιξη του 2019. Οι Βασιλικές Υψηλότητες εκτιμούν την στήριξη που έχουν λάβει από ανθρώπους από όλο τον κόσμο από τον γάμο τους τον Μάιο και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα. Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ευχαριστημένοι για το ζευγάρι και ήταν σε θέση να τους συγχαρούν την Παρασκευή στο γάμο προσωπικά» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

«Η κα Doria Ragland είναι πολύ χαρούμενη για τα υπέροχα νέα και προσβλέπει στην υποδοχή του πρώτου εγγονό της» προσθέτει.

Το τελευταίο διάστημα είχαν πληθύνει οι φήμες που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να περιμένουν το πρώτο τους παιδί λόγω της επιλογής του φορέματος που έκανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και πλέον δούκισσα του Σάσεξ στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την άφιξη του Χάρι και της Μέγκαν στο Σίδνεϊ για την έναρξη του πρώτου διεθνούς ταξιδιού του πριγκιπικού ζευγαριού.

Το ταξίδι αυτό σε Αυστραλία και άλλες χώρες του νότιου Ειρηνικού, το πρώτο επίσημο του νέου πριγκιπικού ζεύγους μετά το γάμο τους τον περασμένο Μάιο, θα διαρκέσει συνολικά 16 ημέρες. 

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter