Εγραψε ιστορία η Κατερίνα Στεφανίδη που κέρδισε το 4o συνεχόμενο διαμάντι στο επί κοντώ!

Εγραψε ιστορία η Κατερίνα Στεφανίδη που κέρδισε το 4o συνεχόμενο διαμάντι στο επί κοντώ!

Η ανίκητη Κατερίνα Στεφανίδη δεν χάνει ποτέ και πουθενά! Η «βασίλισσα των αιθέρων» τα τέσσερα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και σήμερα (6/9) έγραψε μια νέα –διαμαντένια αυτή τη φορά- σελίδα στην απίστευτη καριέρα της.

Η Στεφανίδη κατέκτησε στις Βρυξέλλες, τον τελικό του επι κοντώ στη σειρά Diamond League για 4η σερί χρονιά, καθώς από το 2016 δεν έχει αφήσει… διαμάντι (το 4ο συνεχόμενο) σε καμία αντίπαλό της. Εκτός όλων των άλλων έστειλε ηχηρό μήνυμα στις αντιπάλους της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Η Ολυμπιονίκης μας και παγκόσμια πρωταθλήτρια νίκησε σήμερα με εξι μόλις άλματα όλα κι όλα. Πέρασε με την πρώτη τα 4.53μ, τα 4.70μ, τα 4.77μ και τα 4.83μ και έμεινε στα 4.88μ με μόνη αντίπαλο την Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα που πέρασε τα 4.83, με την τρίτη προσπάθεια. Εκεί οι δύο κοπέλες έριξαν στις δύο πρώτες προσπάθειες τον πήχη και απέμεινε μια ακόμη και για τις δύο. Την επιχείρησε πρώτη η Ρωσίδα αλλά απέτυχε και η Κατερίνα δεν χρειάστηκε να κάνει τη δική της προσπάθεια γιατί είχε κερδίσει ήδη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter