«Εγώ μεγάλωσα σαν λύκος», το νέο τραγούδι των ΕΚΜΕΚ στέλνει το δικό του μήνυμα (Video)

«Εγώ μεγάλωσα σαν λύκος», το νέο τραγούδι των ΕΚΜΕΚ στέλνει το δικό του μήνυμα (Video)

Η ερωτική ιστορία δύο κοριτσιών που διεκδικούν το δικαίωμά τους στον έρωτα κόντρα στην οικογενειακή και κοινωνική κατακραυγή.

Αυτή την ιστορία αφηγείται ο σκηνοθέτης Γιάννης Τσόμτσης, «πατώντας» πάνω στους καίριους στιχους του τραγουδιού «Εγώ μεγάλωσα σα λύκος» του Άλκη Κανίδη, που μαζί με τον Σάκη Ραπτόπουλο έγραψαν και το σενάριο – ναι ας το πουμε – της ταινίας μικρού μήκους.

Σε μία εποχή που ο ρατσισμός ανθεί και ο φόβος ενάντια στο διαφορετικό γίνεται βίαιος, οι Εκμέκ παίρνουν θέση, με το νέο video clip τους, εναντίον των προκαταλήψεων.

Η ιστορία ενός έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ο δρόμος, η απώλεια και η τελική νίκη της αγάπης είναι το θέμα του νέου video clip των Εκμέκ.

Δυστυχώς τίποτα δεν είναι αυτονόητο στην εποχή μας. Και η προσπάθεια να (μάθουν όλοι) να σέβεται κάποιος τα δικαιώματα του άλλου πρέπει να είναι αέναη και ακούραστη.

Έχοντας εδώ και καιρό πραγματοποιήσει μια σαφή αλλαγή πλεύσης, οι Εκμέκ συνεχίζουν σε έναν δρόμο ωριμότητας και οπτικοποιούν σε σκηνοθεσία Γιάννη Τόμτση το εξαιρετικό στιχουργικά «Εγώ μεγάλωσα σα λύκος», σε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με κινηματογραφική υφή και αίσθηση.

Πρόκειται για το τρίτο single μέσα απο τον τελευταίο τους δίσκο «Ο βασιλιάς της μοναξιάς» που κυκλοφορεί απο το Ogdoo Music Group.

Πηγή: Viewtag.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter