Ειδική έκδοση DocEKE, την Κυριακή με το Documento

«Επιχειρείν με το βλέμμα στην κοινωνία» είναι ο τίτλος της ειδικής έκδοση DocEKE, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento. Μέσα σε 40 σελίδες αναλύεται η δυναμική της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η συμβολή των επιχειρήσεων σε ποικίλες και πολύ σημαντικές δράσεις που αφορούν στην υγεία και στην παιδεία, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, τα παιδιά, τη νέα γενιά αλλά και τον πολιτισμό.

Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων έρχονται τη στιγμή που όλο και δυναμώνει και στη χώρα μας ο διάλογος για τους 17 παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ με ορίζοντα το 2030 (Sustainable Development Goals – SDGs), με στόχο, μεταξύ άλλων, την πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, στην εργασία.

Η ειδική έκδοση DocEKE φιλοδοξεί να αναδείξει το θέμα σε όλη του την έκταση και να προσφέρει σε όλους και κυρίως σε αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το αντικείμενο μια σφαιρική εικόνα. Ταυτόχρονα παρουσιάζει τις επιχειρήσεις που ενσωματώνουν τη βιώσιμη ανάπτυξη στη στρατηγική τους προκειμένου να γίνει κατανοητό πώς τα κέρδη από τη συστηματική διαχείριση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μπορούν να είναι πολύπλευρα και να ξεφεύγουν από την απλή βελτίωση της δημόσιας εικόνας μιας οικονομικής οντότητας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.