Eιδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη – Έκαναν λόγο για ψευδείς κατηγορίες

Eιδικό Δικαστήριο: Αθώοι δήλωσαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη – Έκαναν λόγο για ψευδείς κατηγορίες

«Αρνούμαι την κατηγορία παντελώς και θα αποδείξω στην πορεία το ψευδές των κατηγοριών», υποστήριξε επί του κατηγορητηρίου η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη στην σημερινή συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

Αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται δήλωσε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. «Δηλώνω αθώος για τις δυο κατηγορίες. Για την πρώτη κατηγορία για τη μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή δεν έχω καμία σχέση και ευθύνη. Τα στοιχεία αυτά κατατέθηκαν στην κ. Ράικου (τότε εισαγγελέα κατά της διαφθοράς) πριν αντικαταστήσει την κ. Τουλουπάκη κι εκείνη αποφάσισε να συσχετίσει με την υπόθεση Novartis. Εδώ θα μπορούσα να κατηγορηθώ ως ηθικός αυτουργός στην παράβαση της κ. Ράικου αλλά θα ήταν αστείο. Θα αντικρούσω τα ψεύδη τους όχι με το λόγο μου κόντρα στο δικό τους, αλλά με το δικό τους λόγο κόντρα στο δικό τους λόγο» τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος, και πρόσθεσε:

«Οπουδήποτε κατέθεσαν, στους αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου Ζάχαρη και Σοφουλάκη, στη Βουλή, στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου, είπαν διαφορετικά πράγματα. Όπου κατέθεσαν, κατέθεσαν κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα, που αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού. Όσες φορές κι αν καταθέσει κανείς τα ίδια θα πει. Αν ψεύδεσαι με την πάροδο του χρόνου μπερδεύεσαι και αναγκάζεσαι να επινοήσεις και νέα ψέματα για να βγεις από το λαβύρινθο των ψευδών σου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter