Ειδικό Δικαστήριο για Παππά – Καλογρίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η απόφαση

Ειδικό Δικαστήριο για Παππά – Καλογρίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η απόφαση

Στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου σχετικά με τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζουν ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Ειδικότερα, όπως είπε η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου Ιωάννα Κλάπα, στις 24 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία των 13 Ανωτάτων Δικαστών.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγας Σμυρλή, σχετικά με την ενοχή του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν απαλλακτική, όπως επίσης απαλλακτική ήταν και για τον Καλογρίτσα. Να σημειωθεί ότι με την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως Σμυρλή συντάχθηκε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας της δίκης, Δημήτρη Ασπρογέρακας.

Την Τρίτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι δύο από τους τρεις συνηγόρους υπεράσπισης του Νίκου Παπά και συγκεκριμένα οι Βασίλης Χειρδάρης και Βαγγέλης Γεωργακόπουλος ενώ ο δικηγόρος  Γιάννης Ματζουράνης θα αγορεύσει την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Ειδικό Δικαστήριο: Απαλλακτική η εισήγηση της εισαγγελέως για το Νίκο Παππά – «Κανένα στοιχείο ενοχής»

Νίκος Παππάς προς Ειδικό Δικαστήριο: «Η δίωξη μου είναι πολιτική και την αντιμετωπίζω πολιτικά»

Ειδικό Δικαστήριο: Το ημερολόγιο της γραμματέως έκρυβε εκπλήξεις – Ο Καλογρίτσας συναντούσε τον Θεοδωρικάκο ενώ διεκδικούσε τηλεοπτική άδεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter