Ειδικών αποστολών συνέχεια για τον Γιώργο Σταθάκη

Μετά τις ειδικές αποστολές της διαμόρφωσης πλαισίου για τη διαχείριση κόκκινων δανείων, την ανάδειξη της χώρας σε ενεργειακό κόμβο, την ολοκλήρωση των διαδικασιών σε κτηματολόγιο και δασολόγιο άλλο μια δύσκολη αποστολή ανατίθεται στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτή Χανίων, κ. Γιώργο Σταθάκη.

Ο λόγος για την εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως είναι γνωστό κ. Σταθάκης, μαζί με τον Γιάννη Δραγασάκη, με αποδεδειγμένη διείσδυση στο μεσαίο χώρο και τα κοινωνικά στρώματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών έχει επιφορτιστεί πέρα των υπουργικών του καθηκόντων και με τα καθήκοντα του υπευθύνου της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ουσιαστικά ο Γιώργος Σταθάκης με την δυνατότητα που έχει, λόγω και των ακαδημαϊκών του περγαμηνών, να «κάνει λιανά» τις δράσεις που έχουν προωθηθεί για την ανάταξη της οικονομίας επιστρατεύεται για να χτίσει γέφυρες με τους πολίτες που δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση. 

Γι'αυτό έχει επιφορτιστεί με σειρά ομιλιών ανά την Ελλάδα, ενώ ήδη βρέθηκε στην Ξάνθη για μια εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος. 

Στο μεταξύ, εν μέσω των ειδικών αποστολών αυτών, βρίσκεται και πάλι στα Χανιά για να συναντηθεί με πολίτες και φορείς για να δώσει το στίγμα των δράσεων που προωθήθηκαν για τα Χανιά και την Κρήτη με πρώτο το ιστορικής σημασίας έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα. Βέβαια πάντα ήρεμος Γιώργος Σταθάκης, δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές ανάσες ξεκούρασης, το βράδυ της Τρίτης στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, μαζί με τη σύζυγό του Θέμις Γκέκου-Σαθάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.