Εικόνες εγκατάλειψης του σιδηροδρομικού δικτύου – Αμαξοστοιχία με καύσιμα κόλλησε σε ξερόχορτα (Photos)

Εικόνες εγκατάλειψης του σιδηροδρομικού δικτύου – Αμαξοστοιχία με καύσιμα κόλλησε σε ξερόχορτα (Photos)

Την εγκατάλειψη του σιδηροδρομικού δικτύου μαρτυρούν, ιδιαίτερα και μετά και την τραγωδία των Τεμπών, οι εικόνες που ήρθαν στο φως, με σιδηροδρομικές γραμμές -που αποτελούν σημαντικό μέσο μεταφοράς για καύσιμα – να είναι καλυμμένες από ξερά χόρτα.

Σε ανάρτηση του, ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), Κώστας Γενηδούνιας, η οποία συνοδεύεται από τις εικόνες εγκατάλειψης του σιδηροδρομικού δικτύου, τονίζει την επικινδυνότητα σε περίπτωση ατυχήματος.

Ο ίδιος απορεί και σχολιάζει καυστικά την στάση της διοίκησης του ΟΣΕ, «τόσες απευθείας αναθέσεις 4 χρόνια και από το 2019, μια ριμάδα σύμβαση να καθαρίσουν τις γραμμές δεν μπόρεσαν να κάνουν; Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023».

Η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια αναφέρει χαρακτηριστικά «καλέστε την express service, μείναμε στην ζούγκλα. (Στην γραμμή αυτή , μεταφέρονται καύσιμα). Καλημέρες είπαμε ; Καλημέρες σε όλους και ιδιαίτερα στην Διοίκηση του ΟΣΕ. Μας αγαπάει και την αγαπάμε και εμείς.

Σχέση στοργής καθώς τα θέματα είναι πολιτικά και ΔΕΝ αφορούν πρόσωπα. Ερώτηση λοιπόν : Τόσες απευθείας αναθέσεις 4 χρόνια και από το 2019 , μια ριμάδα σύμβαση να καθαρίσουν τις γραμμές δεν μπόρεσαν να κάνουν; Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter