Καστοριά – Εικόνες γροθιά στο στομάχι: Του κατέσχεσαν το ξενοδοχείο και η αστυνομία τον έβγαλε σηκωτό (Video)

Καστοριά – Εικόνες γροθιά στο στομάχι: Του κατέσχεσαν το ξενοδοχείο και η αστυνομία τον έβγαλε σηκωτό (Video)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Καστοριά όπου ο εφιάλτης των πλειστηριασμών «χτύπησε» το βράδυ της Πέμπτης. Ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας δεν έβγαινε έξω αρνούμενος να εγκαταλείψει την περιουσία του που βγήκε στο σφυρί από ξένα funds. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν τραγικές με τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω δια της βίας τον ιδιοκτήτη. Το σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως το Focus FM.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το primenews.press, από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν. Παράλληλα με αυτούς όμως, συγκεντρώθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί να βγάλουν σηκωτό τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Οι εικόνες με τους άνδρες της Αστυνομίας να βγάζουν με τη βία και στο τέλος να πετούν στον δρόμο τον άνδρα, που έχει χάσει την περιουσία του, αποτελούν γροθιά στο στομάχι:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter