Εικόνες που δεν τιμούν τη χώρα στο αεροδρόμιο Χανίων (Photos)

Εικόνες που δεν τιμούν τη χώρα στο αεροδρόμιο Χανίων (Photos)

H ιδιωτικοποίηση όπως φαίνεται δεν έφερε κάποιον… άνεμο αλλαγής στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Αψευδής μάρτυρας της άσχημης εικόνας που επικρατεί σε αρκετά από αυτά, ειδικά αυτή την περίοδο της μεγάλης τουριστικής κίνησης, είναι το αεροδρόμιο των Χανίων.  

Στο εν λόγω αεροδρόμιο όντως βρίσκονται σε εξέλιξη κάποια έργα, ωστόσο αυτά προκαλούν την ταλαιπωρία στους επιβάτες που αναμένουν την πτήση τους. Οι χώροι αναμονής έχουν περιοριστεί, αφού σύμφωνα με τα σχέδια της Fraport ένα μεγάλο μέρος τους θα διαμορφωθεί σε καταστήματα.

Αποτέλεσμα; Οι επιβάτες να κάθονται όπου βρουν, είτε να περιμένουν όρθιοι.

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες… αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα… από έναν Χανιώτη ο οποίος ταξίδευε το βράδυ της Παρασκευής με την τελευταία πτήση για Αθήνα.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει… «Το αδιαχώρητο επικρατεί στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» Οι Γερμανοί μειώνουν τον χώρο αναμονής και φτιάχνουν καταστήματα και πολλοί επιβάτες, δεν έχουν που να καθίσουν. Πηγαίνω με την τελευταία πτήση για Αθήνα και αναγκάστηκα να βγω έξω, αφού δεν είχε χώρο να καθίσω. Πήρα μία σαλάτα γιατί πεινούσα, αλλά οι μύγες με «βομβάρδισαν». Οι τιμές είναι πανάκριβες. Μία μπύρα κοστίζει 4,10 ευρώ και ένα πατατάκι 3,10 ευρώ. Το δάπεδο στο χώρο αναχωρήσεων είναι βρώμικο. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ελέγξει;».

Πηγή zarpanews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter