Εικόνες – σοκ από το Μεξικό: Κεραυνός σκοτώνει ακαριαία δύο ανθρώπους σε παραλία (Video)

Εικόνες – σοκ από το Μεξικό: Κεραυνός σκοτώνει ακαριαία δύο ανθρώπους σε παραλία (Video)

Ένας άνδρας και μια γυναίκα χτυπήθηκαν θανάσιμα από κεραυνό σε παραλία του Μεξικού τη Δευτέρα μετά από καταιγίδα. Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά την παραλία στο Μιτσοακάν, ενώ οι θαμώνες της παραλίας μάζευαν τα πράγματά τους για να φύγουν καθώς ο σκοτεινός ουρανός δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν την παραμονή τους.

Η πρώτη ριπή του κεραυνού χτύπησε το πρώτο άτομο, με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο. Ο κεραυνός διέτρεξε την άμμο, χτυπώντας άλλο ένα άτομο που έτρεχε να σωθεί, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου αργότερα πέθανε, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο δήμαρχος της Άκιλα στο Μιτσοακάν, Χοσέ Βαλένσια, αποκάλυψε ότι η γυναίκα-θύμα ήταν επισκέπτρια από το Γουαναχουάτο, ενώ ο άνδρας που χτυπήθηκε ήταν ένας πωλητής αιώρας, ο οποίος διέμενε στην κοντινή πόλη Κολίμα, σύμφωνα με την Daily Mail .

Περίπου 40 εκατομμύρια κεραυνοί χτυπούν το έδαφος στις ΗΠΑ ετησίως, σύμφωνα με το CDC. Υπάρχουν λιγότερες από 1 στο εκατομμύριο πιθανότητες να χτυπηθεί ένα άτομο από κεραυνό και σχεδόν το 90% αυτών που έχουν χτυπηθεί, έχουν επιβιώσει. Το 2022, περίπου 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Insurance Information Institute. Μεταξύ 2013 και 2022, οι ΗΠΑ είδαν λιγότερους από 25 θανάτους που σχετίζονται με κεραυνούς ετησίως.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter