Εικόνες χάους σε πτήση λόγω αναταράξεων με 15 τραυματίες (Photos – Video)

Εικόνες χάους σε πτήση λόγω αναταράξεων με 15 τραυματίες (Photos – Video)

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Aerolinas Argentinas AR1303 που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαϊάμι – Μπουένος Άιρες και έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 192 άτομα ενώ βρισκόταν πάνω από τη δυτική Βραζιλία έπεσε πάνω σε αναταράξεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 επιβάτες.

Στις εικόνες φαίνονται τα φαγητά να είναι στο πάτωμα, οι μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει και οι κουρτίνες να είναι πεσμένες κάτω.

Μετά από τις σοβαρές αναταράξεις, η πτήση προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ezeiza στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, όπου οκτώ από τους τραυματίες επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε δήλωσή της, η Aerolinas Argentinas επιβεβαίωσε το περιστατικό. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι μερικοί επιβάτες είχαν μελανιές και το πλήρωμα καμπίνας έκανε ό, τι καλύτερο για να βοηθήσει τους πελάτες πριν προσγειωθεί μετά τις αναταράξεις.

Οι επιβάτες που έζησαν τον εφιάλτη μόλις προσγειώθηκαν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο δημοσίευσαν φωτογραφίες από το χάος που επικρατούσε μέσα στο αεροσκάφος.





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter