Εικονική πραγματικότητα

Εικονική πραγματικότητα

Οταν το κλαμπ πάει καλά, όλοι αναζητούν μερίδιο από την πίτα.

Ακόμη και οι ρεπόρτερ του! Οταν η ομάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, πρώτοι οι ρεπόρτερ βγάζουν την ουρά τους απέξω, πηδούν σαν τα ποντίκια από το καράβι και παράλληλα μοιράζουν ευθύνες σε όλους μέσα και γύρω από τον σύλλογο, αφήνοντας εαυτούς στο απυρόβλητο. Εννοείται πως δεν λειτουργούν όλοι οι ρεπόρτερ έτσι, όμως η πλειονότητα αυτή την τακτική ακολουθεί. 

Τρανό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει φέτος με την ΑΕΚ. 

Οι ρεπόρτερ της Ενωσης έγραφαν και διαλαλούσαν στα ΜΜΕ ότι ο «δικέφαλος» έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Και προτού συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος πρώτοι ξεκίνησαν την αποδόμησή του. Μετά την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ έμεινε έντεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή και οι ρεπόρτερ που υπερεκτιμούσαν τις δυνατότητες ενός μέτριου δυναμικού ξαφνικά… είδαν το φως το αληθινό και άρχισαν να γράφουν και να λένε αυτά που έπρεπε να πουν πριν από τέσσερις μήνες… 

Ηταν οι ίδιοι που αναδείκνυαν σε MVP του περσινού πρωταθλήματος τον Μάρκο Λιβάγια, τον ποδοσφαιριστή που σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι παραμένει αόρατος. Είναι οι ίδιοι που ανέδειξαν τον Μπακάκη κορυφαίο δεξί μπακ, αλλά πλέον δεν αντέχουν να τον βλέπουν να περνάει από τα Σπάτα. 

Είναι οι ίδιοι που φρόντισαν με τα γραπτά και τα λεγόμενά τους να κάνουν διεθνή τον Σβάρνα, αλλά πλέον δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους. Εγραψαν και είπαν πολλά, μοιράζοντας σανό στον κόσμο του «δικεφάλου» αντί να γράψουν αυτό που συνέβαινε και συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και ιδού τα αποτελέσματα. 

Οπως όμως είχε πει κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter