Εικονική οικονομία

Εικονική οικονομία

Το απόλυτο παράλογο εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη φορολογική της και όχι μόνο πολιτική. Βάζει φόρους επί παντός επιστητού στο όνομα της δημιουργίας δημοσιονομικού χώρου για να τις χρησιμοποιήσει στη συνέχεια για φοροαπαλλαγές.

Είναι τέτοια η μανία της να φορολογεί τα πάντα που επιτέθηκε και κατά των ίδιων των υποστηρικτών της. Της μεσαίας τάξης και των εκπροσώπων του περίφημου «κινήματος της γραβάτας» που τόσο την υποστήριξε στην προσπάθειά της να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα.

Επίσης Μητσοτάκης και Χατζηδάκης σε παγκόσμια πρώτη στην οικονομική ιστορία, αποφάσισαν με έναν νόμο να απαγορεύσουν στους επαγγελματίες οποιουδήποτε τομέα να έχουν ζημιές. Κοινώς σε οποιαδήποτε οικονομική διαδικασία επιτρέπονται μόνο κέρδη. Και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα: 10.000 ευρώ ανά έτος.

Για την τεράστια αυτή «εφαρμοσμένη οικονομική σκέψη» το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας είναι ελάχιστο.

Απόρροια αυτής της «πρωτοποριακής οικονομικής πρακτικής» Μητσοτάκη είναι το ΑΕΠ της χώρας να εκτιναχθεί την επόμενη χρονιά καθώς και οι 700.000 ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν κερδοφόρο εισόδημα 10.000 ευρώ για το οποίο βέβαια θα φορολογηθούν. Ταυτόχρονα το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ θα πέσει χαμηλά ανεξάρτητα αν το ονομαστικό χρέος έχει κτυπήσει κόκκινο..

Γιατί τι χρειάζονται οι έλεγχοι που είχαν θεσπιστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να κάνουν λάθη ελέγχοντας φιλικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες;

Πιστεύουν λοιπόν στο Μαξίμου και στην πλατεία Συντάγματος ότι για μια ακόμη φορά να κοροϊδέψουν τους πολίτες με την εικονική πραγματικότητα της πλασματικής αύξησης του ΑΕΠ και της μείωσης του χρέους και θα αποστομώσουν τους επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής.

Μόνο που δεν λαμβάνουν υπόψη τους την ακρίβεια και την καθημερινή φτωχοποίηση που είναι οι αιτίες για τις οποίες το κλίμα στην κοινωνία αρχίζει να γίνεται απόλυτα κατακριτικό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter