Εικονική πραγματικότητα «πουλάει» ο Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ

Εικονική πραγματικότητα «πουλάει» ο Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ

Με ένα βίντεο «σύγκρισης» των δικών του πεπραγμένων με αποσπασματικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα βγαλμένες από την περασμένη δεκαετία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα της επερχόμενης εμφάνισής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου ετοιμάζεται να παραδώσει μαθήματα διαστροφής της πραγματικότητας.

Τι κι αν η δημοφιλία της κυβέρνησης καταβαραθρώνεται καθημερινά στις σχετικές μετρήσεις για τα πεπραγμένα της; Τι κι αν η ακρίβεια επελαύνει ανεξέλεγκτη πολλαπλασιάζοντας το κόστος για το καλάθι της νοικοκυράς, καθώς οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος γίνονται απλησίαστες με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης; Τι κι αν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαρύνεται με πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και δημοσιογράφων;

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο βάζει απέναντί στον πρωθυπουργό αποσπασματικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα βγαλμένες πριν από το 2015 οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει λόγο για τη δική του «συνέπεια λόγων και πράξεων».

Η λαθροχειρία είναι προφανής, όπως και η συγκάλυψη της πραγματικότητας. Αλλά το πιο προφανές είναι πως ο Κυρ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του ετοιμάζονται για μία Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βγαλμένη μέσα από την εικονική πραγματικότητα του Μεγάρου Μαξίμου.

«Είναι ο δικός λόγος απέναντι στον δικό μου» κλείνει το βίντεο, την ώρα που πλέον απέναντι στον ίδιο και την κυβέρνησή του βρίσκεται σύσσωμη η αντιπολίτευση. Καλά θα πάει αυτό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter